Citroncheesecake med passionsfrukt

Ful som stryk men förhoppningsvis god ändå. ;)
Botten:
14 st digestivekex
100 g smält smör
1 msk vaniljsocker
Fyllning:
4 äggulor
1 burk kondenserad mjölk, sötad
2 st limefrukter eller 1dl pressad limesaft
100 g smält smör
1 msk vaniljsocker
Fyllning:
4 äggulor
1 burk kondenserad mjölk, sötad
2 st limefrukter eller 1dl pressad limesaft
Sätt ugnen på 200 grader.
Smält smöret
Mixa kexen och vaniljsocker till en grynig röra och blanda i smöret
Tryck ut pajdegen i pajformen/springform och en bit upp på kanten.
Grädda pajskalet i ca 10 minuter. Ta ut och låt pajskalet svalna något.
Smält smöret
Mixa kexen och vaniljsocker till en grynig röra och blanda i smöret
Tryck ut pajdegen i pajformen/springform och en bit upp på kanten.
Grädda pajskalet i ca 10 minuter. Ta ut och låt pajskalet svalna något.
Sänk värmen på ugnen till 125 grader.
Limesmeten:
Rör ihop äggulor och kondenserade mjölken försiktigt i en bunke.
Rör i limesaften
Häll blandningen i pajskalet och grädda i 30 minuter på 125 grader.
Ta ut limepajen och låt den svalna och ställ in i kylen att stelna helt över natten.
Limesmeten:
Rör ihop äggulor och kondenserade mjölken försiktigt i en bunke.
Rör i limesaften
Häll blandningen i pajskalet och grädda i 30 minuter på 125 grader.
Ta ut limepajen och låt den svalna och ställ in i kylen att stelna helt över natten.
Kommentarer

Trackback