KNÄCK KLUBBOR

'
KNÄCK KLUBBOR

2 dl Socker
2 dl Grädde
2 dl Sirap
1 tsk Vaniljsocker

Kokas kraftigt i ca 15 minuter. 
Gör kulprovet. Klart om det kan formas till en seg kula.
Använd bullformar som man sticker in avklippta trä grillpinnar i kanten längst ner på formen.
Häll knäcken i formarna så att man täcker pinnen. Man kan behöva trycka ner pinnen något i smeten, så att pinnen ligger i knäcken.
Låt stelna och ta bort bullformarna. Fastnar formen i knäcken kan man blöta försiktigt på bullformens bottensida.

Smält 200 gram Mörk Blockchoklad och doppa klubborna i den. Doppa dom sedan i valfritt strössel.
Klart! :)
 


Lycka till! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Matklubbens Topplista
Trackback
RSS 2.0