CHOKLADMOUSSE

 
CHOKLADMOUSSE
200g choklad
3 äggulor
3 äggvitor
3 dl grädde
 
Smält chokladen över ett vattenbad.
Vispa grädden.
Vispa äggvitorna till ett hårt skum
Blanda i en äggula i taget i den smälta chokladen. Annars kan äggulorna skära sig i chokladen.
Vänd försiktigt ner chokladsmeten i den vispade grädden. 
Hacka ev chokladbitar eller valfria nötter och blanda försiktigt ner i smeten.
Vänd sist i äggviteskummet i chokladröran.
Häll i fina skålar eller glas.
Dekorera med ev hallon, minimarsmallows, riven choklad eller annat passande för din egna smak och tycke. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Matklubbens Topplista
Trackback
RSS 2.0