TÅRTBOTTEN

 
Receptet på Tårtbottnarna som alltid lyckas är:
 
3 ägg
2 dl strösocker
2 1/4 dl vetemjöl
1 ½ msk potatismjöl
2 tsk bakpulver
4 msk kokhett vatten
 
Vispa ägg och socker vitt och poröst.
Blanda mjöl, bakpulver och potatismjöl i en skål och blanda sedan ner det i äggsmeten.
Tillsätt det heta vattnet.
Rör om till en slät smet.
Smöra och bröa en förm i önskad storlek.
Grädda i ca 175-200 grader i ca 30-40 minuter. Man ser oftast då kanten på kakan släpper formkanten.
 
Lycka till! ♥
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Matklubbens Topplista
Trackback
RSS 2.0