SILVIAKAKA

 
Ingredienser:
3 dl socker
3 st ägg
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1½ dl vatten
 
Vispa ägg och socker poröst
Blanda vetemjöl och bakpulver och blanda det sedan i äggsmeten.
Tillsätt vattnet.
Häll smeten i en smörad och bröad långpanna.
Grädda först kakan i 175 grader vanlig ugn (ca 150 grader i varmluftsugen) i ca 20-25 min tills kakan släppt efter kanten och fått färg.  
Låt svalna.
 
GLASYR:
150 g smält smör
2  st äggulor
1½ dl socker
ev lite vaniljsocker
Kokos
 
Koka ihop glasyren och bred den över den kalla kakan och strö över kokos.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Matklubbens Topplista
Trackback
RSS 2.0