AFTER EIGHT KAKA I LÅNGPANNA

 
KAKSMET
300 gram smält smör
2 dl mjölk
4 ägg
4 dl socker
5 dl vetemjöl
5 msk kakao
1 msk vaniljsocker
4 tsk bakpulver
ca 30 plattor after eight
 
Smält smöret och tillsätt mjölken. Ställ åt sidan.
Vispa ägg och socker poröst.
Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Häll sedan det i äggblandningen.
Tillsätt det smälta smör med mjölken.
Rör till en jämn smet.
Smöra och bröa en långpanna och häll i smeten.
Grädda i varmluft 150 grader (vanlig ugn 175 grader) i ca 25 minuter.
Ta ut formen och lägg på after eight plattorna och sätt in den i ugnen ett par minuter tills plattorna har mjuknat.
Bred sedan ut plattorna över kakan och låt kallna innan kakan skärs i bitar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Matklubbens Topplista
Trackback
RSS 2.0