SNICKERSKAKOR

INGREDIENSER
350 gram jordnötssmör
2 dl sirap
1 dl socker
2 tsk vaniljsocker
5 dl Krossade Cornflakes
1 dl kokos
250 gram blockchoklad
0,5 msk olja
GÖR SÅ HÄR
Blanda allt utom cornflakes, kokos, blockchoklad och olja i en kastrull.
Värm upp på svag värme, och låt ingredienserna smälta ihop
Rör ned krossad cornflakes och kokos.
Bred ut "smeten" i en bakplåtspapperklädd form. (Smeten är tjock och
formbar, så du behöver inte ha någon speciell storlek på formen.) Det ska vara
ca 2-2,5 cm tjockt
Smält blockchokladen i micron. Tillsätt 0,5 msk olja för extra glans och
smidighett. Rör.
Bred ut den smälta chokladen på kaksmeten. Låt stelna något i kyl.
Skär kakan i små fyrkantiga bitar, lagom stora att stoppa i munnen. 2x2 cm
brukar bli lagom
Förvara i kyl. Ta fram ca 10 min innan servering.
MUMS!
