SAFFRANS BISCOTTI MED VIT CHOKLAD OCH PUMPAFRÖN

 
Jag fann en påse saffran, pumpafrön och vit marabou choklad i skafferiet, så det fick bli en bakstund i mitt kök.
 
Ingredienser:
75 gram rumsvarmt smör
3 dl socker
3 ägg
1 påse saffran
8 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1 dl pumpafrön
100gram hackad vit choklad
 
Vispa ihop smör och socker i en bunke.
Vispa ner ett ägg i taget i smörsmeten.
Tillsätt saffran och vispa ner det i smeten.
Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker, vit choklad och pumpafrön. 
Vispa snabbt ner mjölblandningen i smeten och lägg upp den på mjölat bakbord.
Dela något veka degen i tre delar och rulla till plåtlängd
Lägg det på bakplåtsklädd bakplåt och grädda i nedre delen av ugnen i 200 grader i ca 20-25 min.
Låt svalna lite innan man skär upp till mindre bitar.
Sänk ugnen till 120 grader.
Lägg bitarna med ena skärsidan upp och grädda i ca 25 minuter.
 
Låt kallna och njut av en god Biscotti
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Matklubbens Topplista
Trackback
RSS 2.0