CHOKLADBOMBER

225 g RUMSTEMPERERAT SMÖR
1 3/4 dl STRÖSOCKER
1 ÄGGULA
2 tsk VANILJSOCKER
4 dl VETEMJÖL
½ dl KAKAO
1 nypa SALT
350 g HACKAD MÖRK BLOCKCHOKLAD
70 g HACKAD VIT CHOKLAD
Vispa smör, strösocker ljust och fluffigt.
Tillsätt äggulan och vaniljsockret.
Blanda ner Vetemjöl, Kakao och salt i blandningen.
Tillsätt hackade chokladen. Blanda tills allt är väl blandat.
1 3/4 dl STRÖSOCKER
1 ÄGGULA
2 tsk VANILJSOCKER
4 dl VETEMJÖL
½ dl KAKAO
1 nypa SALT
350 g HACKAD MÖRK BLOCKCHOKLAD
70 g HACKAD VIT CHOKLAD
Vispa smör, strösocker ljust och fluffigt.
Tillsätt äggulan och vaniljsockret.
Blanda ner Vetemjöl, Kakao och salt i blandningen.
Tillsätt hackade chokladen. Blanda tills allt är väl blandat.
Forma till bollar med hjälp av 2 matskedar. ca 30 stycken.
Lägg bollarna på bakplåtspapper, inte så tätt och platta till dom försiktigt.
Grädda i ca 10-12 minuter i ugn 190 grader.
Ta ut kakorna och låt vila en stund på plåtarna innan dom läggs på galler för att svalna.
Lägg bollarna på bakplåtspapper, inte så tätt och platta till dom försiktigt.
Grädda i ca 10-12 minuter i ugn 190 grader.
Ta ut kakorna och låt vila en stund på plåtarna innan dom läggs på galler för att svalna.

NJUT ALLA CHOKLADÄLSKARE!
Kommentarer

Trackback