BALLERINA POPS

Ingredienser: 
1 paket BALLERINA KLADDKAKA  
50 g FILIADELFIAOST  
 
Mixas i en matberedare till en deg. 
Rulla sedan ca 20-24 st bollar. 
Ställ dom i frysen en stund så att de kallnar. 
Under tiden smält
ca 200 g BLOCKCHOKLAD av valfri sort. 

Man kan om man vill smälta vit choklad och blanda karamellfärg till önskad kulör. 
Ta fram bollarna och stick in en tredjedel av en grillpinne i varje boll.  
Om chokladen är lite tjock kan man ta en tesked som verktyg för att få på chokladen runt bollen. 
Garnera med valfritt strössel.  
Låt stå kallt. 
 
ÄT OCH NJUT! 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Matklubbens Topplista
Trackback
RSS 2.0